Om oss

Eliassen Bygg AS

Eliassen Bygg AS ble etablert i 2011 og teller i dag to faglærte tømrere, hvorav én har 15 års lang og allsidig erfaring fra bransjen.  Vårt slagord er «Bygg med kvalitet», noe som våre kunder kan både bekrefte og nyte godt av.

Som bedrift utfører vi alt fra nybygg, tilbygg, restaurering, rehabilitering av bad og Stillasutleie. Igjennom årene har vi jobbet med både store og små prosjekter noe vi trives godt med. Vi har fått tilbakemeldinger fra våre kunder om at de oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør, som leverer kvalitet, til avtalt tid og pris.

Vi har faste samarbeidspartnere innen alle faggrupper, og ovenfor våre kunder opptrer vi som totalleverandør av håndverkstjenester. Eliassen Bygg AS holder til i Fredrikstad. Eliassen Bygg AS er din lokale snekker i Fredrikstad og omegn!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle